Header image

Lesprogramma's en lespakketten met impact

Digitale en fysieke lesprogramma's en lespakketten

Wil je als organisatie de doelgroep kinderen of jongeren bereiken? Heb je een maatschappelijk onderwerp dat je effectief wilt overbrengen binnen een educatieve omgeving?

Wij helpen jou als organisatie om via het scholenkanaal kinderen en jongeren te bereiken. We werken voor zowel het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs. Wij geven advies, vertalen jouw doelstellingen naar een propositie en centrale boodschap die geschikt is voor het onderwijs en ontwikkelen creatief lesmateriaal met impact. Lesmateriaal op maat, dat aansluit bij de specifieke doelstellingen van jouw organisatie maar dat ook aansluit bij de behoeften en kerndoelen van de scholen. Zo ontwikkelen wij digitale lespakketten, al dan niet in combinatie met fysieke materialen, games en apps, gastlessen en impactvolle scholenacties. Voor al het lesmateriaal geldt dat het zorgt voor een optimaal bereik, gebruik én inhoudelijke impact. Waarmee we naast kinderen en jongeren, ook leraren, schooldirecteuren en ouders bereiken.


Direct contact

In 5 heldere stappen naar lesmateriaal met impact

Stap 1: Jouw positieve impact.
De positieve impact en doelstellingen van jouw organisatie gecombineerd met actuele trends en ontwikkelingen vanuit het onderwijs vormen het uitgangspunt van het educatief concept.

 

Stap 2: Educatief concept
Met onze unieke Family Factor WaardenWerelden© komen we tot een heldere positionering en invulling van het educatief concept dat aansluit bij alle doelgroepen

 

Stap 3: Co-creatie
In co-creatie met de doelgroep gaan we samen het educatief concept verrijken, verdiepen en optimaliseren.

 

Stap 4: Lesmateriaal
De resultaten werken we uit in lesmateriaal dat aan alle gestelde doelstellingen, behoeften en wensen van jouw organisatie en de scholen voldoet.

 

Stap 5: Communicatieplan
Om een optimaal bereik, gebruik en inhoudelijke impact te realiseren, werken we een communicatieplan op maat uit.

 

Samenwerken aan lesmateriaal met impact

Voor de ontwikkeling van lesmateriaal werken we samen met Mariël Reuvers, all-round marketeer, communicatiedeskundige én doelgroepspecialist. In het verleden heeft zij gewerkt bij The Walt Disney Company en ComBat.  Ze is mede-eigenaar geweest van het succesvolle communicatie- en adviesbureau Kat & Muis (2009-2014). Mailadres: marielreuvers@familyfactor.nl.

Trots op onze cases

Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo