Header image

Impactvolle familieproposities en merkcommunicatie

Wij ontwikkelen familieproposities en (creatieve briefings voor) merkcommunicatie. Het familiekader, met daarin de uitgangspunten voor familiestrategie (doelgroep, Familie WaardenWerelden©, kernwaarden, concept rationale), vormt hiervoor de basis. Het kan gaan om nieuwe producten, diensten, merkinnovatie, communicatieconcept, scholenconcept of herpositionering van bestaande producten of diensten.

 

Familieproposities

Samen met onze opdrachtgever ontwikkelen we in brainstormsessies unieke familieproposities. We zorgen voor inspiratievoorbeelden en een van onze brainstormtechnieken is gebaseerd op de Familie WaardenWerelden©.

Merkcommunicatie

Voor merkcommunicatie ontwikkelen wij samen met de opdrachtgever de creatieve briefing. Wij evalueren en begeleiden het creatieve werk vervolgens op basis van ons rol als doelgroep-expert. We werken graag samen met de bureaus waarmee onze opdrachtgevers al werken.

Scholenconcept

Als het gaat om een scholenconcept, kunnen wij dit geheel ontwikkelen en onder de aandacht brengen van alle basisscholen in Nederland, in samenwerking met KlasseTV. Wij ontwikkelen digitale scholenprogramma’s waarbij een maatschappelijk relevant onderwerp, passend bij het merk en bij een onderwijsthema, centraal staat. We zorgen ervoor dat naast de kinderen en de docenten, ook de ouders worden bereikt. Daarnaast kan het scholenconcept zo worden samengesteld dat het tevens succesvolle PR kan genereren.

Afbeelding