Header image

Wie we zijn

FamilyFactor is in 2011 opgericht door Krista Kleinveld en Maartje van Osch. Krista was voorheen marketing manager, Maartje was oprichter van KidWise, het eerste kindermarketingbureau van Nederland. FamilyFactor is een netwerkorganisatie van specialisten: strategie, marktonderzoek en creatie.

Krista Kleinveld - managing partner

Vanuit haar passie voor de doelgroep families met kinderen, strategie en marketing, heeft Krista samen met Maartje FamilyFactor opgericht. Daarvoor werkte zij als marketing manager bij o.a. Friesland Foods en Leaf.  Hier heeft zij uitgebreide ervaring opgedaan op het gebied van positionering, conceptontwikkeling, marketing-  en communicatievraagstukken.

 

'Elke dag werken met merken die zich verbinden met families met kinderen, geeft mij een dosis plezier en energie. Plezier in mijn werk hebben, mijn expertise te kunnen inzetten en te blijven leren van families met kinderen, is voor mij het fundament bij de ontwikkeling van succesvolle familie proposities. Ik vind het een feestje om deze energie te kunnen doorgeven aan onze opdrachtgevers.'
- Krista Kleinveld -

Maartje van Osch - managing partner

Maartje is consumentenpsychologe en staat als oprichter van marktonderzoekbureau KidWise (1991) aan de basis van de kennisontwikkeling over kinderen, jongeren en ouders als doelgroep. De rijkheid aan insights die zij heeft opgedaan tijdens haar jarenlange ervaring, voegen extra waarde toe aan de projecten van FamilyFactor.

'Bouwen aan concepten voor een doelgroep die in ontwikkeling is en samen met Krista bouwen aan FamilyFactor, maakt dat ik continu uitgedaagd blijf. Ik ben nieuwsgierig naar nieuwe trends en insights over kinderen, jongeren en ouders als doelgroep. Het inspireert mij om samen met onze opdrachtgevers in te spelen op de behoeften van kinderen, de behoeften van ouders en de behoeften van de maatschappij.'
- Maartje van Osch -