Header image

Wat we doen

Doorvertaling van merk naar familiestrategie

Succesvolle familiestrategie start met een haarscherp familiekader op basis waarvan impactvolle proposities en merkcommunicatie ontwikkeld kunnen worden.

Door te kijken door de familiebril, vertalen wij samen met onze opdrachtgever het merk door naar familiestrategie, startend met het samenstellen van een familiekader. lees meer...


Direct contact

Impactvolle familie-proposities en merkcommunicatie

Wij ontwikkelen familieproposities en (creatieve briefings voor) merkcommunicatie. Het familiekader, met daarin de uitgangspunten voor familiestrategie (doelgroep, Familie WaardenWerelden©, kernwaarden, concept rationale), vormt hiervoor de basis. lees meer...

Unieke verzameling familie-insights

FamilyFactor werkt vanuit de overtuiging dat relevante familie-insights de rode draad moeten vormen bij de ontwikkeling van familiestrategie, familieproposities en merkcommunicatie. Het integreren van unieke en relevante familie-insights vormen een belangrijke basis in onze adviestrajecten.

lees meer...

Co-creatie en marktonderzoek met families: ouders, kinderen, jongeren en met scholen

Wij organiseren inspirerende co-creatie sessies met de doelgroep en doen marktonderzoek. Bijvoorbeeld voor ontwikkeling en toetsen van: strategie, proposities, lespakketten voor scholen, positionering, conceptontwikkeling, productinnovatie en communicatie.

lees meer...