Header image
25 juni 2016

Trots op prijs voor NS lespakket!

Afbeelding
Het lespakket '12 provincies voor je 12e' heeft de Comenius EduMedia Siegel gewonnen! In samenwerking met NS en KlasseTV is dit lespakket ontwikkeld. De Siegel is uitgereikt door het Duitse Genootschap voor Pedagogiek en Informatie (GPI), waarin diverse Europese landen een zetel hebben. Een Europese onderscheiding voor innovatieve educatieve producten.

12 provincies voor je 12e - zet je plaats op de kaart is een lespakket waarbinnen leerlingen van basisscholen een digitale reisgids over hun eigen plaats kunnen maken met daarin de highlights van deze plaats. Met dit lespakket onderzoeken de kinderen hun eigen plaats aan de hand van een aantal onderwerpen. Rondom die onderwerpen schrijven ze teksten en maken ze foto’s, filmpjes of collages. Deze kopij krijgt een plek in de eigen digitale reisgids op de interactieve kaart van Nederland.

De Comenius EduMedia Awards Siegel is een Europese onderscheiding wordt uitgereikt aan concepten op het gebied van multimedia en educatieve technologie. Ieder jaar zijn er meer dan 150 inzendingen uit diverse Europese landen,  Azie en Noord-Amerika.

 

 


 

Lees meer...

Wil je hierop reageren?