Header image

Doorvertaling naar proposities en communicatie met impact

FamilyFactor ontwikkelt in co-creatie met haar opdrachtgevers en de doelgroep, impactvolle proposities en communicatie. Wij hebben jarenlange ervaring met de ontwikkeling van succesvolle producten, diensten, lespakketten, schoolprogramma’s en communicatieconcepten voor Generatie Z en haar omgeving.


Direct contact

Proposities

De ontwikkeling van impactvolle proposities en communicatie voor Generatie Z en haar omgeving, start met een analyse door de bril van jouw doelgroep. Met onze doelgroepmodellen, inspiratiecases, zicht op trends, creatieve technieken en in co-creatie met de doelgroep komen we tot succesvolle resultaten.

Innovatiekader en inspiratie

In een of meer sessies gaan we in gesprek over onze bevindingen. We delen relevante inzichten uit de analyse fase waarbij ook inspirerende cases en trends aanbod komen. We gaan samen aan de slag met onze doelgroepmodellen en creatieve technieken, om te komen tot een innovatiekader en hypothesevorming.

Co-creatie met de doelgroep

In co-creatie met Generatie Z en haar omgeving worden specifieke behoeften en motivaties in kaart gebracht en proposities ontwikkeld. Wij werken met een visualizer, de visualisaties die tijdens de gesprekken worden gemaakt, werken inspirerend en stimulerend.

Communicatie

Wij ontwikkelen een creatieve briefing als basis voor een optimale en gerichte creatieve vertaalslag voor communicatie. Voor deze creatieve vertaalslag werken we samen met de bureaus waarmee onze opdrachtgevers al werken, of wij kunnen dit geheel verzorgen. Wij werken met doelgroepspecialisten binnen ons eigen netwerk voor de ontwikkeling van communicatie-content, huisstijl, vormgeving, communicatie-campagne en communicatie-executie. 

Lespakketten

FamilyFactor ontwikkelt (digitale) lespakketten en programma’s voor scholen, en brengt dit onder de aandacht van de Nederlandse basisscholen. Wij staan voor creatieve lespakketten die inspelen op de educatieve behoefte van scholen en de boodschap van onze opdrachtgevers helder communiceren. We zorgen voor een hoog bereik en inhoudelijke impact, waarmee we naast kinderen, leraren en schoolleiders ook ouders bereiken.

 

Voor de educatieve doorvertaling van de lespakketten werken we samen met onze educatieve partners. Lees meer... over onze lespakketten.