Header image

Belevingsonderwijs met impact voor nu en de toekomst

 

Het onderwijs van nu vraagt om innovatie, om toekomstgericht onderwijs. Uitdagende, contextrijke leeromgevingen waar ontwikkeling van talenten, onderzoeken en leren door te doen centraal staat. Tausch Onderwijs ontwikkelt in samenwerking met scholen en opleidingen (po, vo, mbo) leeromgevingen op maat, aansluitend bij belevingswereld van kinderen en jongeren, de filosofie van de school, het profielaanbod en het veranderende curriculum.

 

FamilyFactor is gevraagd als kennispartner binnen het onderwijs, om samen met het managementteam van Tausch de strategie, positionering en communicatie van Tausch Onderwijs te ontwikkelen.

 

 

'Het was ontzettend prettig om samen te werken met Family Factor. Ze hebben kennis van zaken en een uitstekend inzicht in de onderwijs markt. Daardoor weet FamilyFactor tot de kern van het merk te komen. Door co-creatie sessies hebben we gezamenlijk keuzes weten te maken op strategisch niveau en is de content feilloos afgestemd op de doelgroep. Voor ons betekenisvol om impact te maken met communicatie met dank aan FamilyFactor.'
- Maarten van der Vaart - Tausch onderwijs -

Aanpak FamilyFactor

 

In onze aanpak staan de FamilyFactor WaardenWerelden© en de onderwijsmatrix centraal. Deze aanpak staat garant voor verbindende en betekenisvolle waarden en relevante onderwijsontwikkelingen, trends en inzichten als basis van de strategie, positionering en voor definiëring van het marktpotentieel. 

 

  • De FamilyFactor WaardenWerelden© vormen de rode draad in onze aanpak. Dit model bevat een veelheid aan relevante waarden en emoties die van betekenis zijn voor leerlingen, ouders en leraren enerzijds en die aansluiten bij relevante onderwijstrends anderzijds. Het model inspireert en helpt met het identificeren en formuleren van de essentie, kernwaarden en centrale boodschap van Tausch Onderwijs.
  • De onderwijsmatrix vormt een belangrijk onderdeel van de potentieanalyse. De onderwijsmatrix geeft in een oogopslag de marktpotentie met de belangrijkste onderwijsontwikkelingen, trends en inzichten per onderwijstype weer.

Direct contact